Λεύκανση δοντιών: Έχετε ένα λαμπερό χαμόγελο

Τι κάνει καλή εντύπωση: Ένα λαμπερό χαμόγελο και τι προκαλεί ένα λαμπερό χαμόγελο: Λευκαίνει τα δόντια. Η λεύκανση των δοντιών γίνεται πολύ απαραίτητη για να νιώθουν όλοι σίγουροι για την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Επιπλέον, η λεύκανση δοντιών γίνεται πλέον πολύ πιο ασφαλής και πιο προσιτή για όποιον θέλει ένα πιο λαμπερό χαμόγελο.

Υπάρχουν πολλές λευκαντικές οδοντόκρεμες και κιτ φαρμακείου λεύκανσης στην αγορά, αλλά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική θεραπεία λεύκανσης δοντιών συμβουλευόμενοι τον οδοντίατρό σας.

Η θεραπεία λεύκανσης δοντιών συνήθως περιλαμβάνει λευκαντικούς παράγοντες με τη μορφή υπεροξειδίου του καρβαμιδίου και υπεροξειδίου του υδρογόνου. Σε αυτή τη θεραπεία χρησιμοποιήθηκαν οι ακόλουθες μέθοδοι:

Θεραπείες στην κλινική

Αυτή η διαδικασία εκτελείται από έναν αισθητικό οδοντίατρο, όπου ο οδοντίατρός σας θα καθορίσει την καλύτερη θεραπεία για εσάς ανάμεσα στις διάφορες διαθέσιμες θεραπείες λεύκανσης δοντιών. Οι περισσότερες θεραπείες χρησιμοποιούν τη λάμψη μιας δέσμης φωτός λέιζερ σε λευκαντικό τζελ που εφαρμόζεται στα δόντια για να επιταχύνει τη διαδικασία λεύκανσης. Θεωρείται η πιο γρήγορη μέθοδος θεραπείας λεύκανσης.

λωρίδες λεύκανσης δοντιών

Οι λευκαντικές ταινίες είναι βασικά λεπτά κομμάτια πλαστικού επικαλυμμένα με υπεροξείδιο. Σε αυτή τη μέθοδο, πρέπει να κολλήσετε αυτή τη λωρίδα στα μπροστινά σας δόντια. Θα πρέπει να φοράτε αυτή τη λωρίδα για περίπου 30 λεπτά την ημέρα για 2 εβδομάδες. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος θα χρειαστεί περίπου 4 μήνες για να δείξει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος θεωρείται η πιο αποτελεσματική μορφή λεύκανσης.

Στο σπίτι ή θεραπείες DIY

Σε αυτή τη διαδικασία θεραπείας, ο αισθητικός οδοντίατρος θα κάνει μετρήσεις του στόματός σας και θα ετοιμάσει ειδικούς δίσκους που χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των δοντιών. Στη συνέχεια, ο ασθενής εφαρμόζει μια λεπτή ζώνη γέλης στους δίσκους στο σπίτι και τους φοράει για περίπου 2 ώρες την ημέρα, κατά προτίμηση τη νύχτα, ενώ κοιμάται. Τα αποτελέσματα φαίνονται συνήθως μέσα σε 1-2 εβδομάδες, αλλά για άτομα με πιο έντονη μελάγχρωση, μπορεί να χρειαστούν έως και 6 εβδομάδες για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Λεύκανση δοντιών για ευαίσθητα δόντια

Εάν τα δόντια σας είναι ευαίσθητα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας πριν από τη θεραπεία λεύκανσης. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε απευαισθητοποιητική οδοντόκρεμα για τουλάχιστον ένα μήνα πριν τη λεύκανση. Χρησιμοποιήστε επίσης προϊόντα λεύκανσης χαμηλής συγκέντρωσης ανάλογα με το επίπεδο ευαισθησίας. Μερικές φορές τα προβλήματα ευαισθησίας είναι αποτέλεσμα θεραπείας λεύκανσης δοντιών.

Ηλικία αδράνειας στη θεραπεία λεύκανσης δοντιών:

Δεν υπάρχει σταθερή ηλικία για θεραπεία λεύκανσης δοντιών. Εξαρτάται από την κατάσταση των δοντιών σας. Αλλά ναι, η θεραπεία λεύκανσης είναι καλή και γρήγορη για νέους (14 έως 16 ετών) αλλά δύσκολη για ηλικιωμένους με σκούρα δόντια.