Συνήθεις διαδικασίες σε μια αναμόρφωση χαμόγελου

Ένα υπέροχο χαμόγελο είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα και θα προσελκύσει τους ανθρώπους κοντά σας. Είναι επίσης σημάδι καλής υγείας. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι αυτό το πλεονέκτημα. Μερικές φορές, μπορεί να έχετε κιτρινισμένα ή σπασμένα δόντια. Τα δόντια σας μπορεί επίσης να είναι εκτός ευθυγράμμισης και να χρειάζονται ορθοδοντική φροντίδα. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φροντίσετε όλα αυτά τα ζητήματα είναι με μια αναμόρφωση του χαμόγελου.

Τι είναι το Χαμόγελο Σχέδιο;

Η αναμόρφωση του χαμόγελου είναι ένας καλλυντικός τρόπος για να ανακαλύψετε ξανά το χαμόγελό σας. Είναι μια διαδικασία που μπορεί να περιλαμβάνει μία ή περισσότερες διαδικασίες ανάλογα με τα προβλήματα των δοντιών σας και άλλες μοναδικές εκτιμήσεις. Θα σας αφήσει με ένα λαμπερό χαμόγελο και θα σας δώσει αυτοπεποίθηση. Θα ασχοληθεί επίσης με θέματα δαγκώματος, έτσι ώστε να είστε άνετα να δαγκώνετε και να μασάτε την τροφή σας. Οι συνήθεις αισθητικές επεμβάσεις περιλαμβάνουν:

Οδοντικές όψεις
Λεύκανση δοντιών
Συγκόλληση δοντιών
Εμφυτεύματα δοντιών

Ακολουθεί μια ματιά σε αυτές τις διαδικασίες.

Οδοντιατρικές όψεις

Οι οδοντικές όψεις είναι λεπτά κελύφη που φτιάχνει ο οδοντίατρος για να εφαρμόζουν στα δόντια σας. Καλύπτουν το μπροστινό μέρος των δοντιών σας για να αλλάξουν το σχήμα ή το χρώμα τους. Έχουν ανώτερη εμφάνιση και διαρκούν περισσότερο από τη συγκόλληση των δοντιών. Αντιμετωπίζουν επίσης τα στραβά δόντια, το σκίσιμο και τον αποχρωματισμό. Οι καπλαμάδες καλύπτουν τα κενά στα δόντια σας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι οδοντικών όψεων. Μπορείτε να επιλέξετε από όψεις πορσελάνης ή σύνθετης ρητίνης. το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες. Ωστόσο, οι περισσότεροι επιλέγουν όψεις πορσελάνης επειδή δεν λερώνουν.

Άλλοι θα επιλέξουν σύνθετη ρητίνη επειδή το υλικό επισκευάζεται εύκολα σε περίπτωση θρυμματισμού ή θραύσης. Δεν θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε ολόκληρο τον καπλαμά όπως στην περίπτωση της πορσελάνης. Ωστόσο, η σύνθετη ρητίνη δεν είναι τόσο ανθεκτική όσο η πορσελάνη.

Λεύκανση δοντιών

Αν και η διαδικασία χρησιμοποιεί τη λέξη λεύκανση, μοιάζει περισσότερο με λεύκανση. Φωτίζει το χαμόγελό σας ανοίγοντας το φυσικό χρώμα των δοντιών σας. Μπορείτε να το κάνετε στο οδοντιατρείο ή στο σπίτι σας. Το κρίσιμο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας πριν λευκάνετε τα δόντια σας. Θα σας συμβουλεύσουν για το ποια προϊόντα είναι καλύτερα για τα δόντια σας. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να βλάψετε τα δόντια και το στόμα σας.

Όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα λεύκανσης, φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες. Αποφύγετε να αφήνετε το προϊόν για πολύ ώρα. Εάν είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε το για μικρότερο χρονικό διάστημα από αυτό που προτείνουν οι οδηγίες. Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την ευαισθησία των δοντιών.

Συγκόλληση δοντιών

Η συγκόλληση δοντιών χρησιμοποιεί υλικά για να γεμίσει τα πλεονάζοντα κενά μεταξύ των δοντιών και των κοιλοτήτων. Προστατεύει το δόντι από την έκθεση και επιδιορθώνει ρινίσματα, ρωγμές και λεκέδες στα δόντια. Ο οδοντίατρος εφαρμόζει ένα διάλυμα χάραξης στα δόντια σας και το επικαλύπτει με υλικά στο χρώμα των δοντιών. Αν και η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει χρόνια, δεν είναι τόσο ανθεκτική όσο άλλοι τύποι διαδικασιών αποκατάστασης. Λεκέδες, φθείρεται και θρυμματίζεται πιο γρήγορα από ό, τι κάνουν.

Εμφυτεύματα δοντιών

Πρόκειται για μεταλλικές συσκευές αποτελεσματικές στην αντικατάσταση δοντιών που λείπουν. Ο οδοντίατρος τοποθετεί χειρουργικά τη συσκευή τιτανίου στη γνάθο για να αντικαταστήσει το δόντι που λείπει. Το πλεονέκτημα της χρήσης εμφυτευμάτων έναντι άλλων μεθόδων αντικατάστασης είναι η σύντηξη του τιτανίου με το οστό της γνάθου.

Η σύντηξη αγκυρώνει το εμφύτευμα με τον ίδιο τρόπο που τα φυσικά δόντια αγκυρώνουν στο οστό της γνάθου σας. Ως εκ τούτου, το εμφύτευμα λειτουργεί και αισθάνεται σαν τα φυσικά σας δόντια.