Γιατί είναι σημαντικό να πάτε για επαγγελματική λεύκανση δοντιών στο γραφείο;

Μάθετε γιατί προτιμώνται οι διαδικασίες λεύκανσης δοντιών στο ιατρείο έναντι της κατ’ οίκον θεραπείας και των επιλογών χωρίς ιατρική συνταγή. Δεδομένου ότι ένας οδοντίατρος επιβλέπει τη διαδικασία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα ισχυρότερο διάλυμα λεύκανσης από αυτό που βρίσκεται στα κιτ στο σπίτι. Αυτό επιτρέπει αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας, τα οποία μπορούν να διατηρηθούν έως και δύο χρόνια.

Γιατί να επιλέξετε έναν επαγγελματία για τη λεύκανση των δοντιών σας;

Σκέφτεστε να επιλέξετε έναν επαγγελματία οδοντίατρο για λόγους λεύκανσης δοντιών στο ιατρείο; Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να υποβληθούν σε διαδικασία λεύκανσης στο ιατρείο, καθώς αυτή η επιλογή επιτρέπει πολλά οφέλη. Μερικά από τα πιο δημοφιλή οφέλη που μπορεί κανείς να περιμένει περιλαμβάνουν μια γρήγορη μεταμόρφωση, προβλέψιμα αποτελέσματα και τη δυνατότητα λεύκανσης των δοντιών τους με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Η επαγγελματική λεύκανση δοντιών στο ιατρείο είναι μια επιλογή για τους περισσότερους ενήλικες, ενώ οι έφηβοι που θέλουν πιο λευκά δόντια πρέπει πρώτα να εγκριθούν για θεραπεία στο ιατρείο.

Πώς λειτουργεί μια διαδικασία λεύκανσης δοντιών στο ιατρείο

Η παρακάτω λίστα εξηγεί τι μπορεί να περιμένει κάποιος όταν κλείνει ένα ραντεβού για επαγγελματικές θεραπείες λεύκανσης δοντιών στο ιατρείο.

Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση, προετοιμάζοντας τα δόντια

Ο επαγγελματίας οδοντίατρος θα ενημερώσει τον ασθενή ποια είναι η τρέχουσα απόχρωση των δοντιών του και στη συνέχεια θα του δείξει ένα διάγραμμα ώστε να μπορούν να επιλέξουν το σχήμα που θέλουν να έχουν τα δόντια τους. Δεδομένου ότι κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, ορισμένοι ασθενείς μπορεί να χρειάζονται μόνο μια, δύο ή τρεις αποχρώσεις πιο ανοιχτόχρωμα, ενώ άλλοι μπορεί να χρειαστούν έως και εννέα αποχρώσεις για να κάνουν τα δόντια τους ένα φωτεινό λευκό χρώμα. Το επόμενο βήμα είναι η προετοιμασία των δοντιών για τη διαδικασία, απαιτώντας από τους ασθενείς να υποβληθούν σε διαδικασία αφαίρεσης πλάκας καθώς και γενικό γυάλισμα των δοντιών.

Προετοιμασία του στόματος

Η γάζα τοποθετείται προσεκτικά σε ορισμένες περιοχές του στόματος προκειμένου να διατηρηθούν στεγνά αυτά τα μέρη. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται ειδικό οδοντιατρικό εργαλείο για το διαχωρισμό των παρειών, των χειλιών και της γλώσσας ώστε να μην αγγίζουν τα δόντια. Μόλις το στόμα είναι πλήρως προετοιμασμένο για τη διαδικασία, το διάλυμα λεύκανσης εφαρμόζεται προσεκτικά σε όλα τα δόντια του ασθενούς.

Ξεκινά η διαδικασία λεύκανσης

Το τελευταίο μέρος της διαδικασίας λεύκανσης δοντιών στο ιατρείο είναι η χρήση ενημερωμένων οδοντιατρικών τεχνολογιών για την επιτάχυνση της διαδικασίας, η οποία μπορεί να είναι είτε ειδικό φως είτε λέιζερ. Και οι δύο αυτές επιλογές χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην ενεργοποίηση του διαλύματος λεύκανσης, καθιστώντας ολόκληρη τη διαδικασία μια που διαρκεί περίπου 60 λεπτά. Μόλις τα δόντια του ασθενούς αποκτήσουν την απόχρωση του λευκού που θέλουν, ο ασθενής πρέπει να ξεπλύνει το στόμα του, καθώς η διαδικασία έχει τελειώσει. Σε ορισμένους ασθενείς μπορεί να χορηγηθεί εφαρμογή φθορίου προκειμένου να μειωθεί η ευαισθησία των δοντιών.

Χρειάζεστε επαγγελματικές υπηρεσίες λεύκανσης;

Είστε έτοιμοι να υποβληθείτε σε διαδικασία λεύκανσης δοντιών στο ιατρείο; Τώρα που διαβάστηκαν οι παραπάνω πληροφορίες, γίνεται κατανοητό πόσο σημαντικό είναι για όσους θέλουν πιο λευκά δόντια να κλείσουν ραντεβού με έναν επαγγελματία για λεύκανση δοντιών στο ιατρείο. Αυτή η επιλογή επιτρέπει στους ασθενείς να επιβλέπονται από επαγγελματία οδοντίατρο, γεγονός που διασφαλίζει ότι η όλη διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τόσο με ασφάλεια όσο και αποτελεσματικά.